Пак сгащиха Диньо във вихъра на купона (видео)

08:17
Пак сгащиха Диньо във вихъра на купона (видео)
Звездата на Милан Роналдиньо изглежда упорито е решил да бори депресията от лошата си игра с луди купони и безсънни нощи.

Няколко часа след равенството 1:1 срещу Аталанта в мач от Серия А, бразилецът бил камшика за Париж, където е отпразнувал спечелената точка, дошла именно след негов гол. Диньо се отдал на забавления, свирейки на перкусии по време на самба фиеста.

Съвсем скоро футболистът на "росонерите" отнесе глоба, след като се разбра, че е купонясвал 48 часа преди загубата от Цюрих в Шампионската лига. Вероятно Роналдиньо ще отнесе ново сериозно наказание за неспазване на спортния режим.

Припомняме ви, че друг "кариока" – Адриано, който бе футболист на Интер, скоро призна за "любовта" си към чашката и дискотеките по време на престоя си при "нерадзурите". Сега таранът е в родината си, където тръби, че се чувства щастлив.

Дали подобна съдба не очаква и Диньо?


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NYRI
09.10.2009 13:39

единият от головете беше срещу Живко Миланов *wink*

biznesmen
09.10.2009 12:41

Отбора имаше 2 дни почивка и всички правят каквото си искат.Рони се забавлява и какво толкова станало нали спаси Милан последния мач и тогава беше се забавлявал но сега бях в почивка и нормално.Незнам защо пресата е винаги против Милан...

wsteam
09.10.2009 11:50

еми тои е в депресия , от както напусна барса а и там не бе6е много добар в последните 5 или 6 месеца преди да напусне барса

beastt
09.10.2009 11:05

може пък това да му се отразява добре на Роналдиньо*smile* Видяхме че миналия мач влезе като резерва и вкара гол