Двама супер нападатели търкат пейката на Байерн, смята Хитцфелд

22:03
Двама супер нападатели търкат пейката на Байерн, смята Хитцфелд
Двама много добри нападатели търкат пейката на Байерн Мюнхен. Според бившия наставник на "баварците" Отмар Хитцфелд, Мирослав Клозе и Лука Тони са перфектното дуо в атака.

Опитният специалист не доумява защо въпросните играчи са резерви в германския гранд.  Хитцфелд смята, че Клозе и Тони са супер нападатели, които трябва да бъдат титуляри в Байерн.

"В Байерн вършехме добра работа с Клозе и Тони. Това е нападателно дуо, каквото не може да се намери и в Европа, не само в Германия. Това са нападателите, които могат да изкарат всеки отбор от криза. Със сигурност Ван Гаал има в лицето на Тони още един коз в ръкава си. И ако го изтегли със сигурност ще има успех", каза Хитцфелд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ghasper
10.10.2009 01:27

forza luka toni... абе ти абориген ли си бавноразвиващ ли си мачове гледаш ли имаш ли идея от футбол какво виждаш в играта на тоя пън?!

milene
09.10.2009 09:25

Абе пичове Тони наистина е слаб нападател, какво се заблуждавате

MCFOXXX
09.10.2009 08:25

arsenov, слушам теб, гледам и какво казва Хитцфелд и май май ще повярвам на втория *smile* Разбира се, че Тони и Клозе са СУПЕРНАПАДАТЕЛИ, с това не откриваме топлата вода. Forza Luka Toni и само Байерн!!!

vra4anina
09.10.2009 00:30

моето мнение е че Лука Тони в никои случаи не е по слаб от Марио Гомез а Клозе със сигурност е по добър от Гомез *thinking*

geshana
08.10.2009 22:22

Мисля че на Тони годинките наистина си казват думата ... НО той не е свършен за футбол-а и ако някоъ повярва в качествата му и му се даде шанс и малко време поне мисля че отново ще стане същата машина за голове в която се бе превърнал *wink*

arsenov
08.10.2009 22:15

шото Тони е куц кон за тва търка пеиката а Клозе си играе просто имаме повече нападатели сега и за тва така а Тони няма мято вече сред първия състав!!!