\"Роналдозависимост\" в Реал Мадрид

15:49
\"Роналдозависимост\" в Реал Мадрид
До колко зависи играта на испанския гранд Реал Мадрид от Кристиано Роналдо? Такава анкета проведе авторитетното издание "Марка", а резултатите показват, че "Белия балет" има ясно откроена "Роналдозависимост", както бе наречена ситуацията в клуба от испанската медия.

По този начин мислят 57% от повече от 50000 души, които дадоха своето мнение в анкетата. За останалата част от далите своето мнение запалянковци, успехите и представянето като цяло на Реал Мадрид не зависят до толкова голяма степен от португалеца.

Роналдо постигна повече от добра резултатност в началото на първия си сезон с бялата фланелка, като вече има 5 попадения в Примера дивисион и 4 в Шампионска лига.

Реал Мадрид допусна първо поражение през миналия уикенд, като загуби от Севиля като гост с 1:2. Това бе и първото наистина сериозно изпитание през звездната селекция на Мануел Пелегрини, а именно в този мач Роналдо не бе в състава заради контузия.

Има ли Реал Мадрид "Роналдозависимост"?

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dgk
06.10.2009 20:25

Има лека и в Реал Мадрид то се вижда. Но "Роналдозависимост" ще има във всеки отбор в които има Роналдо. Той просто е такъв тип играч (поне за момента) *thumb_up*

onzzy
06.10.2009 17:52

Йеро го отказа тъпака Перес.А също и Редондо, Елгера,Павон.Не мога да разбера защо го избраха за втори път след като първия успя за 2год да ги съсипе.Единствената причина за която се сещам е че наследника му Калдерон беше абсолютен кретен

fenooo
06.10.2009 17:08

ако го нямаше Касияс какво ли щеше да стане *joking*

Martel84
06.10.2009 16:55

За мен Реал се сринаха след отказването на Фернандо Йеро.Все още се усеща празнината в защитата след отказването му.А е известно,че един отбор се гради от защитата.На Реал им липсва и един разиграващ халф,който да прави връзката между защитата и нападението.Но все пак всички гръмки трансфери на клуба са с рекламна цел и клубът не се интересува сякаш от трофеи а от рекламни договори и продажбата на артикули

mitko2026
06.10.2009 16:49

ем всичко е възможно... я пък ако го нямаше Кака какво ли щеше да стане *lol*

MB_KrisS
06.10.2009 16:34

Просто най-трудния мач на Реал до момента, съвпадна с отсъствието на Роналдо. С португалеца, Реал щяха да изглеждат по-добре, но това не означава, че пак нямаше да загубят. Още е рано да се говори за такава зависимост. В "белия балет" има достатъчно класни атакуващи състезатели, които биха могли да заменят Роналдо, проблемът е в дефанзивен план, където много лесно допускат голове.

sasedq
06.10.2009 16:00

Няма много ясно и с него и без него всеки по добър отбор им пълни кошницата.