Тайната за дълголетието на Гигс: Стафиден десерт на полувремето

16:58
Тайната за дълголетието на Гигс: Стафиден десерт на полувремето
Райън Гигс е в страхотна форма през този сезон и много от специалистите на Острова се чудят откъде уелският ветеран намира сили да тича през всичките деветдесет минути на срещите. Британското издание "Сън" твърди, че част от тайната на дълголетието на играчи като Гигс и Пол Скоулс се дължи в стафидения десерт, който играчите на Юнайтед хапват на полувремето в съблекалнята на тима.

"В тази сладки има минимално количество мазнини, което означава, че след приемането им в организма не се усеща приятната умора и сънливост след хранене. От друга страна, поради фактът, че това е тестен продукт, той е богат на въглехидрати. Това помага на футболистите да възстановят част от изгубената си енергия и да са максимално свежи преди вторите четиридесет и пет минути. Преди най-често се хапваха портокали, но мисля, че сега този метод е по-успешен", разкрива диетологът на Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobygbg
06.10.2009 00:09

e в БГ сме на мастика и ракиика. а мезето е салата в 1 бака. *joking*

DKS
05.10.2009 20:16

хах Десерти хапват.. Още много пасти имат да ядът Манчестър !! А колко се зобят тея големите спортисти не е истина !!!! Гигс може да играе и на 45 години.. ако продължава да взима тоя зоб !!

rosen1968
05.10.2009 19:56

Това с Лилчо Арсов и таркалянето беше много доброо *joking*

meh0
05.10.2009 18:08

да пробват и с кебапчета

*lol* Да, да пробва с кебабчета, жив пример Лилчо Арсов. Толкова се е оял че още дълги години ще се търкаля по терените *joking*