Мениджърът Рой Кийн – кунг фу и шамари в съблекалнята

17:17
Мениджърът Рой Кийн – кунг фу и шамари в съблекалнята
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Съндърланд Дуайт Йорк направи скандални разкрития за начина на работа на Рой Кийн като мениджър на "черните котки", по времето когато Йорк защитаваше цветовете на клуба от "Стейдиъм ъф лайт".

"Това беше доста тежък период. Дойдох в клуба по молба на Рой и си мислех, че ни предстоят бляскави дни, но после се оказа, че той просто не става за тази професия. Просто атмосферата в отбора никога не беше на добро ниво, тъй като Кийн постоянно крещеше на играчите и това им пречеше да дадат най-доброто от себе си. Спомнях си на полувремето на един мач с Нортхямптън от Карлинг къп Рой направо превъртя. Падахме с 0:1 като домакини и той влезе спокоен в съблекалнята и попита домакина ни къде е таблото, но което записваше тактическите задачи на отбора. След като то му беше показано, Кийно с мощен кунг-фу шут го счупи и се разкрещя на отбора. Първо се обърна към Дани Колинс и му каза: Никога повече не ме питай за нов договор. После наред бе Дийн Уайтхед: Капитан? Какъв капитан си ти? Ш.бан капитан! Докато говореше това, Кийн плесна два или три шамара по главата на Дийн. След това се обърна към другите и извика: Не мога да вярвам на никой от вас!", разказва Йорк.

"Онази вечер успяхме да се вдигнем през второто полувреме и след 2:2, бихме с дузпи. Месец по-късно той се побърка на почивката на гостуването ни със Сток Сити. Играехме при резултат 0:0, но Кийно отново счупи таблото с тактическата схема и пак ни крещя. Започна тирадата си с това, че ме сменя. Аз не реагирах на това решение и после разбрах, че това го е вбесило още повече. Не можах да разбера защо. В крайна сметка тогава паднахме с 0:1, а през следващата седмица той ме заби да тренирам с резервите", допълва легендата на Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

michael_forever
02.10.2009 19:53

След като то му беше показано, Кийно с мощен кунг-фу шут го счупи и се разкрещя на отбора.
..но Кийно отново счупи таблото с тактическата схема и пак ни крещя. *joking*

brickbat
02.10.2009 17:51

Тежко им на Ипсуич *sick* все пак докато беше тренъор на Съндърланд, отбора не игра лошо *stop*

maxxi
02.10.2009 17:38

хаха не се учудвам изобщо-Кийн си е образ и половина,пълен психар/което не значи,че е лошо/,винаги е интересно с него