Сърби спират агитката на ЦСКА

09:32
Сърби спират агитката на ЦСКА
Сръбската полиция е задържала два автобуса с хореографията на феновете на ЦСКА и не ги е пуснала да се движат по тъмно, което изправи агитката на крак. Комшиите се опитали да прехвърлят всичко на българските си колеги, но се оказало, че те всичко са предали. Сърбите обяснили, че им бил подаден и трети автобус, който обаче липсвал на границата.

Близо 1600 билета от 3500, които са определени за ЦСКА, са били продадени в София на цена от 18 евро. Останалите ще бъдат пуснати на специална каса на "Стадио Олимпико" в деня на срещата и ще могат да бъдат купувани свободно.

Запалянковците на ЦСКА полудяха истински за мача с " Рома" от Лига Европа, който е тази вечер от 22,05 часа българско време.

Човек на "24 часа" засече претъпкан автобус между Пиза и Венеция с монтанска регистрация и огромни червени знамена. Вчера трите полета на "България Еър", "Уиз Еър" и "Алиталия" от София бяха претъпкани. Днес тръгва и чартър на "Болкан Холидейз", който е специално за срещата, като се пристига в деня на срещата. Всички предварително са се сдобили с билети за нея.

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов потвърди, че няма специална премия за мача с италианците, а всичко влиза в пакета, при положение че отборът прескочи групата за Лига Европа.

"Крайно време е да спечелим и мач в Италия. Смятам, че отборът ни има сили да направи един красив мач и да вгорчим работата на домакините", заяви той при тръгването от летището.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация