\"Сините\" ще си го изкарват на кипърци заради Уигън

23:17
\"Сините\" ще си го изкарват на кипърци заради Уигън
Челси гостува на Апоел Никозия в среща от втория кръг на Група D на Шампионската лига. И двата тима се представиха чудесно в първите си мачове от този турнир, като кипърският тим успя да направи 0:0 като гост Атлетико Мадрид и това бе възприето като много сериозен успех от обществеността в малката островна държава. Челси пък безпроблемно взе три точки от Порто на "Стамфорд бридж", печелейки срещата само с 1:0, като лондончани можеха да вкарат и още. Сега Карло Анчелоти и компания излизат срещу своя по-скромен опонент, за да си отмъстят на някой за съботното поражение от Уигън в среща от Висшата лига.

Домакините не започнаха добре местното първенство на страната си и след първите четири кръга те имат едва пет точки и са на незавидната седма позиция в подреждането. Това обаче едва ли ще повлияе на представянето им в тази среща, тъй като от ръководството на отбора вече обявиха, че в този момент мачовете от Шампионската лига са приоритет. Звездите на тима Камил Косовски и Хелио Пинто са готови за игра и феновете на Апоел ще се молят дуото им да успее да преодолее поне веднъж защитата на "сините".

През уикенда на Челси им предстои дерби с Ливърпул, но това едва ли накара Карло Анчелоти да пусне резервите си в срещата с Апоел. Все пак е доста възможно Джо Коул и Юри Жирков да получат шанс за изява, след като двамата се представиха на много високо ниво по време на победата над К.П.Р за Карлинг къп с 1:0 през миналата седмица. Ашли Коул получи лека травма в мача с Уигън и се очаква точно руснакът Жирков да бъде използван като ляв бек в двубоя с кипърците. Анчелоти ще търси три точки от този двубой, за да може Челси да се затвърди на лидерската позиция в тази група и в следващите срещи да излиза с по-малко напрежение.

Главен съдия на двубоя ще е Бертран Лае от Франция, а негови помощници ще са Мишел Аноние и Давид Бене.

Апоел Никозия - Челси, 21:45 часа, стадион "Джи С Пи"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Plamen87
30.09.2009 03:28

аз живея вав Кипър и мога да кажа 4е няма по-надъхани от кипърците, видяхте кво се слу4и със Атлетико вав Испания и мога да кажа 4е ще им е доста трудно на 4елси вав Кипър, Ще бъде тежък ма4
Прогноза 1:1 1:2