Руските \"армейците\" в търсене на убедителен успех срещу турска заплаха

08:38
Руските \"армейците\" в търсене на убедителен успех срещу турска заплаха
ЦСКА Москва домакинства на Бешикташ в среща от втория кръг на Група В от Шампионската лига. Съперниците в този двубой записаха поражения в предишните си мачове и поради това успехът е изключително важен и за руснаци, и за турци. Домакините са много добри домакини, когато участват в турнира за Купата на УЕФА, където последните им мачове на своя терен са пет победи. В Лигата обаче, московчани имат записаха само една точка от три мача като домакини. Бешикташ, от своя страна, е един от най-слабите гости в тази надпревара, като през сезон 2007-2008 година те загубиха и трите си визити, като едно от тези поражения включваше срамното 0:8 срещу Ливърпул.

ЦСКА вече изгуби шансове за титлата в Русия, като "армейците" са четвърти на цели осем точки зад лидера Рубин Казан. В събота те загубиха дербито със Зенит с 0:2 като гости, което още повече усложнява ситуацията в тима. Новият наставник на ЦСКА Хуанде Рамос бе назначен най-вече с надеждата да успее да класира отбора в следваща фаза на Шампионската лига, но засега испанецът не се наслаждава на особено добър старт начело на столичани. В лагера на "армейците" отново ще разчитат на Вагнер Лав, подпомаган от Милош Красич да решат мача в полза на техния тим. Трите точки за ЦСКА в тази среща са задължителни, ако руснаците искат да запазят шансовете си за класиране в следващата фаза.

Бешикташ е в кризисен период, като възпитаниците на Мустафа Денизли са едва на 12 място в турското първенство след изиграни шест мача. Отборът досега е записал едва една победа, като "черните орли" имат едва шест точки и са далеч зад своя опонент Фенербахче, който е първи с 21 пункта. Бешикташ се представи достойно при домакинството си на Манчестър Юнайтед, но логично отстъпи с 1:0 пред селекцията на сър Алекс. Очаква се турският тим да дебне своя шанс в Москва на контраатака и да се възползва от това, че победата за "армейците" е задължителна и напрежението в техния лагер е огромно.

Рефер на срещата ще бъде испанецът Мануел Мехуто Гонзалес, а неговите помощници ще са Хесус Калво Гуадамуро и Роберто Диаз Перез ди Паломар.

ЦСКА Москва - Бешикташ, 19:30 часа, стадион "Лужники"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sL0rD
30.09.2009 12:17

Браточка, май само ти не си разбрал, че Вагнер Лав беше преотстъпен на Палмейрас. Оправи си превюто...