Стюард на \"Олд Трафорд\" едва не убил фен на Сити

16:13
Стюард на \"Олд Трафорд\" едва не убил фен на Сити
Запалянко на Манчестър Сити твърди пред вестник "Сън", че стюард на "Олд Трафорд" го е бутнал по стълби и едва не го е убил малко преди края на дербито, играно на 20 септември.

Фенът на Сити Питър Суини заяви, че е бил оставен да лежи в агония на улицата и бил заведен в болница чак когато бил видян от полицай как лежи на земята. Запалянкото заяви, че е бил изгонен от "Олд Трафорд", защото е бил хванат да пуши в тоалетната. Той се опитал да се върне на стадиона, но налетял на същия стюард, който го изгонил преди това.

Суини заяви: "Аз се съгласих да си тръгна без да правя проблеми. Когато обаче минах покрай него, той ме удари с истинска агресия три или четири пъти. Когато започнах да протестирам, той ме бутна по стълбите право надолу. Наистина, аз бях пиян! Бях изпил халба и половина "Гинес", но сега не мога да пия повече заради състоянието, в което се намирам. Този човек не е наред. Той е там за да пази феновете - не да ги атакува. Щастливец съм, че не ме уби."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
29.09.2009 22:05

Евала му прая, даже му завиждам за възможността *devil* .Щях да се постарая повечко ако бях на мястото на стюарда, можеше и края да е успешен *wink* .

flipicha
29.09.2009 17:27

Или Левскарите тая година: "Ами на нас ни отсъстваха 5 основни футболиста..." ... изчезнии!

MB_KrisS
29.09.2009 16:44

Това звучи, като оправданията на цска-рите след мача в Ловеч миналта година: "Ама как може така да ни бият! Ние просто бутнахме оградата и влязохме на терена! Нищо лошо не сме правили!"