Хищни \"вълци\" гостуват в \"Театъра на мечтите\"

22:57
Хищни \"вълци\" гостуват в \"Театъра на мечтите\"
Манчестър Юнайтед ще посрещне немския шампион Волфсбург на своя "Олд Трафорд" в мач от група В на Шампионската лига. И двата тима спечелиха първите си срещи от надпреварата съответно срещу Бешикташ и ЦСКА Москва. Сега "червените дяволи" ще търсят нови три точки, с които да се утвърдят на първата позиция в тази група. Задачата на Юнайтед обаче е лесна само на пръв поглед, тъй като "вълците" имат едно от най-хищните нападения в Европа и не е изключено да развалят плановете на своя английски противник.

Манчестър Юнайтед спечели ценна победа с 2:0 като гост на Сток Сити в среща от Висшата лига на Англия и по този начин подопечните на сър Алекс излязоха на първо място в класирането на местното си първенство. Сър Алекс доскоро нямаше почти никакви кадрови проблеми, но днес стана ясно, че Майкъл Оуен и Джи-Сунг Парк са получили травми и затова те днес не тренираха с отбора. Очаква се дуото да не бъде в групата на "червените дяволи" за предстоящата среща, което може да означава титулярно място за българина Димитър Бербатов, който в събота отбеляза срещу "грънчарите".

Волфсбург записа три загуби в първите седем кръга на немското първенство и се намира на шесто място във временното класиране. През уикенда обаче "вълците" взеха дерби мача си с Хановер 96, побеждавайки своя опонент с 4:2 и сега ще пътуват за Англия в добро настроение. Графите и Един Дзеко са готови да матират стража на домакините, а Обафеми Мартинс също много добре знае как се вкарва на "Олд Трафорд". За жалост на вълците, техният капитан Жосуе получи контузия в коляното и със сигурност е аут за мача с червените дяволи.

Съдия на двубоя ще е унгарецът Виктор Касай, негови помощници ще са Габор Ерос и Тибор Вамос също от Унгария.

Манчестър Юнайтед - Волфсбург, 21:45 часа, стадион "Олд Трафорд"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация