АЗ Алкмаар и Стандарт Лиеж ще търсят първи точки в Лигата

20:40
АЗ Алкмаар и Стандарт Лиеж ще търсят първи точки в Лигата
Холандският шампион АЗ Алкмаар приема Стандарт Лиеж в първата си домакинска среща от група "H" на Шампионската лига. И двата отбора стартираха неуспешно борбата в групата след като записаха загуби. Стандарт бе надигран от фаворита в групата Арсенал на собствения си стадион след като водеше с 2:0 след само 6 минути игра, но в крайна сметка претърпя поражение с 2:3. Холандците гостуваха в Гърция на месния Олимпиакос и записаха минимална загуба с 0:1 като в по-голямата част от двубоя бяха равностойно на своите опоненти.

Кризата в редиците на АЗ Алкмаар е осезаема, като тимът няма победа в официална среща от един месец на сам. Последните три точки за състава на Роналд Куман бяха спечелени в домакинството на Вилем II точно преди месец.

В състава на Стандарт Лиеж нещата изглеждат по доста по-добър начин. Единствената записана загуба на тима е тази от Арсенал, а във вътрешното първенство след девет срещи тимът все още не е вкусил поражението. Йованович от състава на белгийците е под съмнение за срещата, поради получена контузия.

АЗ Алкмаар - Стандарт Лиеж, стадион "ДСБ Стейдиъм", 21:45 часа

Главен съдия: Волфганг Щарк (Германия)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация