Страховитото нападение на Севиля срещу Рейнджърс

17:56
Страховитото нападение на Севиля срещу Рейнджърс
Отборът на Глазгоу Рейнджърс стартира по добър начин борбата в Шампионската лига след като успя да спечели точка при гостуването си на Щутгарт в първа среща от група "G". Сега пред тима на Уолтър Смит се открива ново предизвикателство в лицето на испанския Севиля.

Представянето на шотландците на домашната сцена определено дава повод за оптимизъм след като от началото на първенството съставът има записани две победи с по 4:1 и едно нулево равенство. Две от ключовите фигури за Рейнджърс Саша Папач и Стивън Дейвис пропуснаха последната шампионатна среща срещу Абърдийн, но мениджърът се надява те да са на разположение в предстоящата битка от Шампионската лига, ако успеят да преминат късния фитнес-тест. Мо Еду, Кирк Бродфут и Кайл Лафърти със сигурност пропускат срещата, но в тима ще се завърне добре познатия от изявите си във Висшата лига на Англия Педро Мендеш.

Севиля стартира с очаквана победа в Лигата срещу румънците от Униреа Урзичени с 2:0. Главоболията за треньора на Севиля Маноло Хименес за предстоящата среща са свързани с липсата на цели четирима аржентинци от състава. Алдо Душер, Диего Пероти, Лаутаро Акоста и Федерико Фацио страдат от различни травми и със сигурност пропускат гостуването на "Айброкс", което ще доведе до доста проблеми за испанците особено в дефанзивната част на играта. Оптимистично обаче е представянето на нападението, където Луиш Фабиано, Фредерик Кануте и Алваро Негредо бележат невероятни голове от началото на сезона.

► Глазгоу Рейнджърс - Севиля, стадион "Айброкс", 21:45 часа

Главен съдия: Йонас Ериксон (Швеция)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
28.09.2009 20:39

Follow Follow Пердашим ги тия испанци като нищо ве.For there's no other team like the Glasgow Rangers,no not one and there shall never be one.

mitaka88_bg
28.09.2009 20:28

Да отбележа Негредо е юноша на РЕал.Беше продаден за 15 млн евро на Севилия с опция за откупуване за същата сума до 3 години.

flipicha
28.09.2009 19:01

Особено както Севиля мачка наред,а Реинджърс не са никак обедителни в Шотландия.Дано стане добър мач,все пак това е футбол и не се знае какво ще стане,особено в Шампионската лига

dunavec__
28.09.2009 18:09

Голям разгром ги чака скотиш гайс... *smile*