Стражът на ИФК Гьотеборг прецаква противниците с 10 см (видео)

11:52
Стражът на ИФК Гьотеборг прецаква противниците с 10 см (видео)
Играчът който ви представяме е Ким Кристенсен. Той е вратар на шведския ИФК Гьотеборг от 2008 година след като премина от състава на Нордселанд. До тук всичко изглежда нормално и без някакви поводи за притеснение. Не така обаче стоят нещата, когато Ким застане в рамката на вратата.

Във видеото, което ви представяме, ясно се вижда, че стражът има доста голям проблем, с размерите на едната врата. За това решава, че трябва да вземе малко предимство пред противниковите нападатели и намаля портата. Откраднатите около 10 сантиметра явно са от полза на ИФК Гьотеборг, които са на върха в Швеция.

Проблема става още по-потресаващ след като Ким призна в телевизионно интервю, че прави това от около......година и се чувства доста сигурен в рамката. Поне в едната! Доста въпросителни около реферите и шведската дисциплинарна комисия, които ясно могат съвсем спокойно да се конкурират на нашенците.

Ким Кристенсен ще бъде разследван и по всяка вероятност наказан. А за всички срещи, в които е била намаляна вратата?


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
26.09.2009 16:00

Какво ли не бях виждал през живота си...Този вратар найстина е умен, а и добре пази, може би ще заиграе в някои колос скоро време...Не знам дали точно на ЦСКА или на Левски им трябва такъв вратар, но може да попрепишат и поплагиатстват малко, нали са свикнали в България да гледат все лесното, аз викам добре е дошло новото умение на вратарите. Какво ли сънува този вратар? "Хрррр, хррр...На вратата съм...Скъсил съм я от двете страни с по 10 см...Обаче докато не гледам, съдията успял да я увеличи с 20...Хрр, хррр, ох притеснявам се, ами ако сега ми вкарат заради това?"

Marty_
25.09.2009 23:48

ее не може да има толкова тъпи свине за какво е темата а в какво я превръщат тъпите свине безмозъчни това само свинете могат да го направят да си бутат зурлите навсякъде а относно Петков от няколко години е най-добрия вратар в бг първенството но животните наречени свине не могат да го приемат шот е от левски а не шот не става за вратар това е за петков точка в тая тема

Notlike
25.09.2009 17:47

Петков може да опита да я скъси с 2 метра *joking*

plezliooo
25.09.2009 16:22

5-коф вратарчето на уески да помисли и той по въпроса че последно време доста голове пуска *joking*

angelhenry
25.09.2009 12:14

Ако от 7 метра врата, 10см. са проблем тогава работата е сериозна.

svetlio_vn
25.09.2009 12:13

По-подходящо беше да подберат ситуации , в при които топката се удря в гредата и ако не я беше преместил , това би било гол .