Перфектен ЦСКА в първия мач срещу Адмира, Десподов вкара два (видео)

22:03
Перфектен ЦСКА в първия мач срещу Адмира, Десподов вкара два (видео)

ЦСКА София победи категорично Адмира Вакер в първи мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Двубоят на стадион "Българска армия" приключи при резултат 3:0 за армейците.

В герой за червените се превърна младата звезда на тима Кирил Десподов, който реализира две от попаденията за успеха.

Крилото откри головата си сметка в 29-ата минута, засичайки перфектно центриране на Едвин Джеси. Холандският халф напредна по левия фланг и буквално сложи топката на главата на Десподов, който с мощен удар не остави шансове на вратаря на гостите за 1:0. Само четири минути по-късно отново Десподов вдигна на крака феновете на „Армията“ с втория си гол в мача. Националът на България бе изведен по отличен начин от Джеси зад защитата на австрийците и останал на чиста позиция не сбърка за 2:0. Активните действия на „армейците“ в предни позиции продължиха с пълна сила и в 37-ата минута се стигна до дузпа в тяхна полза, реализирана от новото попълнение Мауридес.

През втората част играчите на Нестор Ел Маестро отстъпиха леко инициативата на своя съперник, който успя на няколко пъти да застраши вратата на Черниаускас. Заради добрите му намеси, както и заради пропуските на противниковите нападатели, играчите на ЦСКА удържаха аванса си и могат да гледа спокойно към реванша, който е след седмица на "Бундесщадион Зюдщат"в Мьодлинг.

Стартови състави:

ЦСКА: Черниаускас, Перейра, Чорбаджийски, Секулич, Жеферсон, Пинто, Бикел, Жоржиньо, Десподов, Джеси, Мауридес

Адмира: Лейтнер, Спасич, Бауер, Тьолке, Старкъл, Цвершиц,  Бакъш, Хюлманд, Ворсагер, Кадлец, Яколиш

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация