Ел Маестро: И двата отбора са с равни шансове

17:26
Ел Маестро: И двата отбора са с равни шансове

Старши треньорът на ЦСКА София Нестор Ел Маестро заяви на пресконференция преди мача с Адмира (Вакер), че шансовете на двата отбора са равни и няма да бъде изненада, който и да е от тях да постигне успех. „Адмира е млад и добър отбор, нивото на австрийското първенство е по-добро от това на българското и имаме респект към тях. Трудно е да сравняваш едно първенство с друго. По-добре ще е да сравним успехите на един отбор в европейските клубни турнири за последните 3, 5 или 10 години. Съперникът ни също ще подходи с необходимата доза респект към нас. Очаквам да дойдат тук в опит да не загубят срещата“, заяви младият специалист.

Сръбският наставник на ,,червените“ коментира и липсата на контузения Рафаел Енрике и наказаните от реванша с ФК Рига Тиаго Родригеш, Кристиян Малинов и Николай Бодуров. 

„Имаме трима наказани футболисти и ще ги заменим подобаващо с трима други. Ако ме попитате сега, бих искал да не се лишавам от капитана си за утрешния мач. Бодуров е играл в много по-големи мачове от този срещу Рига, има богата кариера, а Малинов – той просто реагира по типичен начин за него, затова е толкова важен играч за нас със своя борбен дух и себераздаване“, допълни още той. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация