Германският шампион приема евробоеца ЦСКА Москва

17:30
Германският шампион приема евробоеца ЦСКА Москва
Шампионът на Германия Волфсбург приема руския ЦСКА Москва в първа среща от група "В" на Шампионската лига. Двубоят ще се играе на стадион "Фолксфаген Арена" от 21:45 часа българско време. Волфсбург и ЦСКА Москва ще се борят за класиране на 1/8-финалите на турнира с тимовете на Манчестър Юнайтед и Бешикташ.

Домакините станаха шампиони на Германия през изминалия сезон, като записаха 16 победи от 17 мача в Бундеслигата на своя стадион. До този момент тимът на Волфсбург не се представя убедително в родното първенство и се намират на десета позиция, като е загубил три мача и има две победи. Интересното е, че две от загубите са на техният стадион, като "вълците" допуснаха цели 7 гола. Важното за Волфсбург е, че през летния трансферен прозорец успяха да задържат звездите си. Сигурното е, че атаката на тима срещу ЦСКА ще бъде водена от Един Дзеко и Графите, които през миналия сезон отбелязаха 57 попадения в Бундеслигата. Ще се разчита много и на Рикардо Коща, Обафеми Мартинс и Карим Зиани, които пък имат опит в тази надпревара с предишните си отбори.

Миналата седмица в щаба на ЦСКА Москва настъпиха промени. Изненадващо бе уволнен старши треньорът Зико и неговото място зае испанецът Хуанде Рамос. От своя страна Рамос обеща, че ще направи всичко възможно тимът му да излезе от груповата фаза на турнира. Гостите от Русия спечелиха Купата на УЕФА през 2005 година и вече натрупаха сериозен опит в европейските турнири. ЦСКА се намират на трета позиция в своето първенство, но демонстрират непостоянство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
15.09.2009 19:25

Ако сте решили да залагате на този мач може би най-логичната прогноза е 1.Все пак домакините имат добра селекция а и в Германия се играе открит и атрактивен футбол.Едно наум обаче че все пак от 1 година Волфс са име защото преди това си бяха средняшки отбор а ЦСКА са си сериозен отбор така че ако изключим победа за руснаците то тогава не е зле поне с Х да се подсигурите *thinking*