Дебютантът в Лигата с тежко гостуване в Мадрид

17:06
Дебютантът в Лигата с тежко гостуване в Мадрид
Съставът на Атлетико Мадрид има за съперник дебютанта в Шампионска лига Апоел Никозия. Кипърците се справиха срещу шампиона на Дания, Копенхаген, в плейофния кръг в Лигата и след общ резултат 3:2 намериха място в груповата фаза. Като се има предвид статистиката между испанските и кипърски отбори в Европа срещата изглежда без особена интрига и с предизвестен краен победител, но дали гостите са способни на подвиг остава да видим.


В състава на "дюшекчиите" се очаква да се завърнат Антонио Лопез и бързоногият Хосе Антонио Рейес, които са възстановени от своите травми. Не така обаче стои положението с Раул Гарсия Ескудеро, Мариано Перниа и Начо Камачо, които ще пропуснат срещата. Централният нападател Диего Форлан ще минава късен фитнес тест, но по всяка вероятност ще вземе участие за домакините, като в атака ще си партнира със Серхио Агуеро.

Имената в кипърският състав едва ли говорят много, но най-голямо впечатления правят двойката нападатели в лицето на поляка Зевлаков и сръбския ветеран Ненад Моросавлевич, които ще трябва да тормозят защитата на испанците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация