Роналдо и компания с наглед лесна задача тази вечер

16:05
Роналдо и компания с наглед лесна задача тази вечер
Соченият за фаворит от мнозина букмейкъри отбор на Реал Мадрид започва участието си в Европа с гостуване на швейцарския Цюрих. Домакините се класират за групова фаза в европейски клубен турнир за първи път от 28 години, която определено донесе много голяма еуфория в града. Задачата срещу именития съперник определено изглежда доста трудна, но старши треньорът на швейцарците Бернар Чаландес заяви, че се надява неговият тим да играе тактически грамотно и да изненада "белия балет" на контраатаки.

Шампионът от страната на "часовниците" стартира доста колебливо вътрешното първенство, като прави впечатление слабото представяне на защитата. Дефанса е допуснал цели 15 гола от 9 изиграни срещи. Очаква се Бернар Чаладес да заложи на същите 11, които победиха Грасхопърс през седмицата с 4:3. Евентуално предимство за домакините може да се окаже фактът, че Супер лигата на Швейцария е започнала на 11 юли и играчите се намират в най-добрата си физическа форма. Впечатление в тима правят имената на бранителя Хану Тининен и централния нападател Йохан Вонлантен, на които ще се разчита изключително много.

Съставът на Реал Мадрид изглежда страховито откъм имена, а играта която демонстрираха момчетата на Мануел Пелегрини и изминалите два кръга от Примера определено може да задоволи техните привърженици. Бразилският плеймейкър Кака се превърна в познатия диригент в средата на терена, като в последния мач срещу Еспаньол блесна и чудесното му разбирателство с Естебан Гранеро. Като към това прибавим стабилният Икер Касияс, опитните вътрешни халфове Шаби Алонсо и Ласана Диара, и невероятните реализаторски умения на Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Раул, срещата изглежда с предизвестен край. От състава на "кралския клуб" ще липсват Езекиел Гарай и Мамаду Диара, който са извадени от отбора, Рафаел Ван Дер Ваарт (не желан от Пелегрини) и Серхио Рамос (контузен). Като централен бранител в тима може да се появи португалецът Пепе, който е наказан да играе в Примера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация