Галерия на най-шокиращите отпразнувания на гол

16:47
Галерия на най-шокиращите отпразнувания на гол
В събота Емануел Адебайор отбеляза прекрасно попадение срещу бившия си отбор Арсенал и помогна на Манчестър Сити да постигне убедителна и същевременно много важна победа над своя лондонски опонент. След като вкара топката във вратата на Мануел Алмуния, Адебайор избяга целия терен, за да се израдва пред феновете на "артилеристите". Естествено, тази му реакция предизвика размирици по трибуните, които раниха един от стюардите.

Тогоанецът, за жалост, не е единственият известен футболист, който е успявал по подобен безразсъден начин да разбуни духовете на масите.

Ето още няколко примера:

Роби Фаулър през 1999 година

Легендата на Ливърпул наказва градския противник Евертън на "Анфийлд" и за да подразни гостуващите фенове, симулира употреба на кокаин на аутлинията. Това действие на Фаулър му коства 60 хиляди паунда глоба и наказание от четири мача.

"Те ме наричаха наркоман", оправдава се за случилото се футболистът.

Гари Невил през 2006 година

Десният бек на "червените дяволи" прави почти същото, което стори Адебайор в събота. Гол в последната минута срещу Ливърпул на "Олд Трафорд" е отпразнуван със здрав спринт през целия терен, за да може феновете на мърсисайдци да бъдат ядосани до краен предел. Невил, естествено, е глобен солено за постъпката си, но това едва ли е направило нещата по-добри за привържениците на "червените".

Тим Кейхил 2008 година

Халфът матира Дейвид Джеймс в мач на Евертън срещу Портсмут. После австралиецът показва солидарност към брат си, който е зад решетките заради умишлено ослепяване на човек. Кейхил слага ръцете си една върху друга, правейки се на вързан с белезници.

"Той не е обидил никого, така че не може да бъде глобен. Все пак, всеки има правото да празнува както си поиска", обясняват случая от ФА.

Греъм Сунес 1996 година

Ексцентричният треньор забива огромно знаме на Галатасарай на средата на терена на Фенербахче, след като "Чим Бом" са триумфирали с Купата на Турция. Сунес оцелява онзи ден, но сега отбягва да ходи на екскурзия до Истанбул.

Сами Нелсън 1979 година

Крайният защитник на Арсенал незнайно защо сваля шортите си пред Северната трибуна на "Хайбъри", след като е вкарал един от малкото голове в кариерата си. За това му своеволие шефовете на клуба го глобяват с две заплати.

Стивън Айрлънд 2007 година


Халфът "ушива" Съндърланд на "Дъ Сити Ъф Манчестър" и после гордо сваля гащи, за да покаже боксерките си, на които е изобразен Супермен.

Паоло Ди Канио 2004 година

Той никога не е крил, че е отявлен фашист и по време на дербито между Лацио и Рома Ди Канио поздрави тифозите на "орлите" с поздрав, модерен по времето на същества като Хитлер и Мусолини. Естествено ултрасите на "небесносините" още боготворят нападателя за това му действие. Италианският футболен съюз обаче мислеше по друг начин и наказа Ди Канио за няколко срещи.

Пол Гаскойн 1998 година

Газа успява да си спечели няколко смъртни заплахи от ирландската терористична организация ИРА, след като по време на дербито между Рейнджърс и Селтик, той се прави, че свири на флейта, веднага след като е вкарал гол на "келтите". Както е известно, това е знакът на лоялните към Британската империя, каквито са феновете на "сините" ( проанглийски настроени протестанти). Това действие на Гаскойн причинява масови безредици в Глазгоу сред мача, тъй като католическата част на града ( предимно фенове на Селтик) не успяват да преглътнат лесно тази обида.

Пол Мърсън 1993 година

Халфът на Арсенал се прави, че пие твърд алкохол на екс, след като защитникът на артилеристите Тони Адъмс е успял да вкара победен гол на Тотнъм в полуфинал за ФА Къп. Точно тогава Адъмс е обвиняван за своя алкохолизъм и Пол Мърсън отговаря по своеобразен начин към злословията към неговия съотборник.

Жозе Моуриньо 2004 година

Порто вкарва гол в последните минути на Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" и отстранява червените дяволи на осминафинал в Шампионската лига. "Специалния" пробягва цялата тъчлиния от радост и въпреки, че не е наказан за буйната си радост, той си спечелва уважението на сър Алекс...А това никак не е малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Baros_87
15.09.2009 21:39

бреее не са сложили французина Паскал Нума които преди 6 години играеше в Бешикташ и беше вкарал гол на Фенербах4е и отиде пред публиката и си свали гащите идиота... после го изгониха от Турция *lol* ама защо го няма в класирането незнам *stop*

Pr1a7eL4e
14.09.2009 22:23

Определено Сунес е мазохист. Но все пак евала на тоя човек. *smile*

MAN_
14.09.2009 22:16

Черната Тогоанска маймуна за пореден път показа че е най неблагодарното и нечовечно футболистче.В отборчето на СИТИ ще си остане само с тези радости в първенството не за друго ами скоро няма да види Шампионска лига,защото там играят само Шампионите *sick*

arsenov
14.09.2009 21:34

(същества като Хитлер и Мусолини) кви същества са е автора???

LifeSweet
14.09.2009 20:11

Абе Гонзо трябва да е на 1-во място!! С онази изцепка когато си показа мъдете на феновете на ЦСКА *joking*

borrko___
14.09.2009 19:11

Браво на хората които са подбрали тази класация за мен наи безумното е това на Сунес , като познавам турските фенове малелеле *smile*

Momcilo
14.09.2009 19:10

"Британската империя, каквито са феновете на "сините" ( проанглийски настроени протестанти"

------

феновете на Рейнджърс НЕ са про-английски настроени, а про британски, което са две тотално различни неща....


Научете историята преди да драскате безсмислици

drummer
14.09.2009 17:50

Прекрасно подбрани моменти! Браво ! Но моята челна тройка е тази: 1. Паоло Ди Канио. 2. Роби Фаулър. 3. Пол Гаскойн. *devil*