Тери: Астън Вила ще остане завинаги в сърцето ми

09:57
Тери: Астън Вила ще остане завинаги в сърцето ми

37-годишният ветеран Джон Тери официално се раздели с Астън Вила, в който прекара един сезон. Бившият бранител на Челси можеше да остане в клуба от Бирмингам още една година, но реши да напусне отбора, който загуби от Фулъм в решителния бараж за влизане в Премиършип.

"Гордея се, че получих възможността да играя в този велик клуб. Искам да благодаря на мениджъра Стив Брус, който изигра важна роля за преминаването ми в Астън Вила. Научих много от него и този опит ще остане с мен завинаги. Благодаря на играчите и персонала на клуба. Особена признателност искам да изразя на невероятните привърженици на отбора, които ни поддържаха винаги и навсякъде. Астън Вила ще остане завинаги в сърцето ми, желая късмет на тима в бъдеще", написа Тери в Инстаграм. 

Миналата година той премина в Астън Вила, след като отказа няколко варианта да остане в Премиършип, само и само за да не се налага да спори на терена с любимия си Челси, в който проведе повече от две десетилетия. От 1998 до 2017 г. Тери записа 717 мача с екипа на Челси, в които вкара 67 гола. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация