Полицията в Манчестър взе на мушка Адебайор

11:45
Полицията в Манчестър взе на мушка Адебайор
Говорител на местната полиция на град Манчестър заяви, че органите на реда в града са разочаровани от поведението на Емануел Адебайор по време на съботния сблъсък между Манчестър Сити и Арсенал.

Както е известно, тогоанският нападател на "гражданите" разяри гостуващите фенове на "топчиите", като пробяга целия терен, за да се израдва на своя гол точно пред тяхната агитка.

Това действие на Адебайор породи ексцесии в сектора за гости, като голяма част от привържениците пробваха да нахлуят на терена и да линчуват бившия играч на своя клуб.

"След странното отпразнуване на този гол към терена започнаха да летят всякакви предмети, като един от тях вкара един от стюардите в болница. Футболистът, който предизвика тези безредици можеше да е причина за това някой от охраняващите да пострада много сериозно. Не сметнахме, че е необходимо да арестуваме някой от феновете на Арсенал, защото те бяха директно провокирани. Мисля, че от страна на домакините трябва да се вземат мерки за поведението на играчите им, за да може подобни явления да бъдат изолиран случай", коментира говорител на полицията в град Манчестър пред "Дейли Мейл".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
14.09.2009 13:04

мнооо тъпа полиция щаба да каже на играчите как да изразаяат радостта си от вкарването на гол ахахахаха стига бе мен ти излезе по смешен и от маимуните в униформа в бг е

lenaski
14.09.2009 12:28

Ех,таз полиция навсякаде по света е еднаква!
Иска да стои без работа и само да си взема заплатата
Ама не става така другари-Адебайор вкара хубав гол и ще
му се радва колкото си иска!А и феновете му се радват,а и босовете,а и премийка ще има-доста голяма...А вие опазвайте реда!!!Ако не можете-сменете си работата-станете футболисти-това си е ваш проблем

nasran_chorbar
14.09.2009 11:52

Вижте каква е разликата между новата и старата школа.Анри все още обича Арсенал и говори само добри дуни за бившия си отбор,тая маймуна Адебайор,се прави на...маймуна.Неприятен ми е тоя футболист,не му пожелавам нищо хубаво.