Неприятно за ПСЖ: Неймар със счупване на кост

13:00
Неприятно за ПСЖ: Неймар със счупване на кост

Най-скъпият футболист в света Неймар е със счупване на пета метатарзална кост на ходилото и изкълчен глезен, съобщиха официално от неговия клуб ПСЖ след последните медицински прегледи. Бразилецът стъпи накриво и изкълчи десния си глезен при победата с 3:0 над Олимпик Марсилия в неделя. Той напусна принудително игра, като беше изнесен на носилка четвърт час преди края.

От Пари Сен Жермен не коментираха очаквания срок за възстановяване, като на този етап е сигурно, че Неймар със сигурност ще пропусне четвъртфинала от турнира за купата на Франция също срещу Олимпик Марсилия в сряда, както и двубоя от първенството срещу Троа в събота.

Някои медии твърдят, че все още има възможност, макар и малка, мегазвездата да се възстанови за реванша от осминафиналите в Шампионска лига срещу Реал Мадрид другата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

haldir
27.02.2018 14:06

Хахаха егати заглавието , от него се разбира за счупена пета , което е доста сериозна контузия , но реално той има счупване на : пета метатарзална кост - което в действителност е костта на малкият пръст на кракът му!!!