Ла Коруня и Трабзон искат Габриел Обертан

09:18
Ла Коруня и Трабзон искат Габриел Обертан

Испанският Депортиво Ла Коруня и турският Трабзонспор искат звездата на Левски Габриел Обертан. Това обяви сензационно авторитетното радио "Монте Карло", което първо съобщи за трансферите на Мбапе в ПСЖ и Марсиал в Манчестър Юнайтед.

Според информацията и Ла Коруня, и Трабзон са много настоятелни в желанието си да привлекат в редиците си 28-годишния футболист. Двата клуба дори са изпратили оферти за Обертан. От Левски обаче не искат и да чуят за раздяла с най-голямата си звезда. Те са отказали и предложенията на испанците и турците да вземат под наем Габриел. Сините искали Обертан да остане на "Герена" поне до края на сезона, а чак след това да обсъждат евентуални оферти за французина.

"Меридиан Мач" съобщи още преди два месеца за солидния интерес от Турция към Габриел. Според запознати самият футболист не е в много добри взаимоотношения със старши треньора Делио Роси и е склонен да напусне Левски. На този етап обаче не е ясно дали това ще стане в близките дни или лятото. В Испания трансферният прозорец се затваря на 2 февруари, а този в Турция приключва днес вечер та. Габриел Обертан безспорно е най-голямата звезда на Левски, но изявите му терена не кореспондират особено с реалната му класа.

Много от сините фенове са по-скоро недоволни от представянето му от началото на сезона, въпреки че французинът имаше няколко емблематични изригвания. Те обаче само потвърдиха, че не се напъва много-много в някои мачове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация