Пламен Марков влиза в щаба на Любо Пенев

13:18
Пламен Марков влиза в щаба на Любо Пенев

Макар и цяла България да знае кой реално стои зад кандидатурата на Любо Пенев за президент на БФС, маските започват да падат една по една. Вече е ясно, че в щаба на бившия треньор на Литекс ще влезе настоящият спортен директор на ЦСКА-София Пламен Марков. Двамата се познават от много години, а именно Марков вкара Любо в треньорския занаят, вземайки го за помощник в националния тим през 2008 г. Ако се случи невероятното и Пенев пребори Боби Михайлов, то Пламен Марков ще трябва да напусне ЦСКА-София, макар и да е ясно на всички, че ще продължи да браните интересите на „червените".

Същевременно стана ясно, че бившият президент на Левски Томас Лафчис е отказал да влезе в екипа на Любослав Пенев за конгреса на БФС. Бившият национален селекционер още не е обявил хората, на които ще разчита в битката срещу Борислав Михайлов.

Не е тайна, че е имало и преговори с Красимир Балъков, но той предпочел да работи в родния Етър, където взе цялата спортно-техническа власт. Това е причината да се бави и обявяването от страна на Любослав Пенев на неговия щаб.

Очаква се Михайлов да направи минимални размествания в сегашния състав на Изпълкома, ако запази президентския пост за четвърти мандат, което е много вероятно.

Меридиан Мач

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasko_iliev54
06.01.2018 13:53

Щом и досници влизат в щаба Любо Пенев нищо хубаво не очаква Българския футбол