Карлос Карвалхал е новият мениджър на Суонзи

16:58
Карлос Карвалхал е новият мениджър на Суонзи

Португалецът Карлос Карвалхал е новият мениджър на Суонзи Сити, потвърдиха от уелския клуб днес. Бившият наставник на Шефилд Уензди подписа договор с лебедите до края на сезона с опция за удължаване с още една година.

52-годишният специалист бе освободен от Уензди след загубата от Мидълзбро през уикенда, но веднага си намери нова работа и то във Висшата лига. Суонзи от своя страна си търсеше нов мениджър, след като Пол Клемънс бе уволнен по-рано през месеца.

"Изключително много се радваме от това назначение. Сега можем да гледаме към втората половина от сезона с подновен оптимизъм. Престоят на Карлос в Шефилд показа, че той притежава нужния характер, за да поведе нашия отбор. Пред него стои голямо предизвикателство и аз съм сигурен, че той ще го посрещне без никакъв страх", коментира президентът на Суонзи Хю Дженкинс.

Карвалхал е водил още отборите на Бешикташ и Спортинг Лисабон, а сега ще има трудната задача да спаси от изпадане лебедите, които стоят на дъното на класирането с едва 13 точки след 20 кръга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация