Белчев: Отсъствието на Каранга се усети

17:54
Белчев: Отсъствието на Каранга се усети

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев демонстрира за пореден път изключително трезва преценка след мач на своя отбор. Този път това се случи след домакинското равенство (1:1) срещу Ботев Пловдив.

"Не спечелихме, защото не наложихме нашия начин на игра. Да бъдем по-спокойни и търпеливи, да държим трайно топката. Знаехме силните страни на Ботев, за техните бързи контраатаки, но не се противопоставихме. Когато не успееш да материализираш успеха в Разград, разликата се увеличава."

"Каранга е силен футболист и неговото отсъствие се усети. Човекът, който го замести, не се представи добре”, каза Белчев, който отказа да коментира дузпата за канарчетата.'

"Казаха ми, че няма дузпа, но не искам да коментирам. Няма да говоря празни приказки", оябви специалистът, който продължи със спортно-техническия анализ на срещата.

"Накрая Ботев имаше положения, които можеха да вкарат. И ние имахме, с които да решим мача. Но нямахме чисти голови положения, с изключение на 1-2, а това е малко за отбор като ЦСКА. Заслужено равенство', заключи Белчев, след което каза няколко думи за предстоящата зимна селекция.

"Алберг е добър футболист. Нуждаем се от още нови футболисти. Имаме набелязани. Ако ги вземем, надявам се да нямат нужда от адаптации."

"Каранга е страхотен футболист и ми се иска да остане, но този въпрос към ръководството. Дали Меркадо ще подпише? И този въпрос към ръководството. Меркадо не се представи добре, но той е млад футболист.  Има качества, но му трябва време. Иска ми се да е по-постоянен.", поясни наставникът на армейците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари