Железният Рио: Като малък се занимавах с балет

21:43
Железният Рио: Като малък се занимавах с балет
Един от най-непоклатимите защитници в съвременния футбол Рио Фърдинанд направи шокиращото признание, че като дете се е занимавал с балет. Защитникът на Манчестър Юнайтед даваше обширно интервю за клубната телевизия, когато изненадващо разкри:

"Още от малък обичам музиката, изкуството като цяло и всички изящни и красиви неща. Затова и до десетгодишна възраст се занимавах с балет. Вярно е, че в тези класове имаше много малко момчета, но не съм се чувствал некомфортно. После в гимназията криех тази част от миналото си, защото щяха да ме спукат от бъзици", споделя бранителят на "червените дяволи".

"Вярно е, че през 1999 година заявих, че никога не искам да ходя в Манчестър Юнайтед. Просто след един финал за ФА къп, спечелен от сегашния ми отбор бях в един бар в Майорка. Отидох до тоалетната и там един фен ми каза: Обзалагам се, че постоянно мечтаеш да преминеш в Юнайтед. Аз се ядосах и казах: Не, никога няма да подпиша с тях. Но истината е, че когато получих офертата на "червените дяволи", нямаше как да откажа" , казва още Рио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
08.09.2009 21:44

Ама сигурно като изрита противниковия нападател му казва: "Стига си ревал, т'ва да не ти е балет!" *joking*