Лудогорец на крачка от класиране (вероятни състави)

09:34
Лудогорец на крачка от класиране (вероятни състави)

Лудогорец е домакин Спортинг Брага в четвъртия си мач от група "С" на Лига Европа. Двата тима се изправят един срещу друг в 20:00 часа на “ Лудогорец Арена” в Разград.

Срещата може да бъде от огромно значение за орлите, които имат реален шанс още днес да си осигурят класиране на 1/16-финал в турнира. Това ще стане факт, ако Лудогорец спечели мача, като така ще събере актив от 10 точки и вече няма да има шанс да бъде изместен от първите две места в групата.

Междувременно Лудогорец уведомява феновете, които ще гледат на живо мача от груповата фаза на Лига Европа срещу Брага днес от 20,00 ч., че същия ден " Лудогорец Арена" отваря врати в 18,00 ч. В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят касите на стадиона. В 15:30 ч. отваря гишето на сектор "В", а в 18:00 ч. всички останали каси.

В деня на мача ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на стадиона. Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на " Лудогорец Арена" става посредством турникети по входовете.

На " Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Вероятни състави:

Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел, Горалски, Анисе, Марселиньо, Лукоки, Вандерсон, Мисиджан

Спортинг Брага: Матеус, Гояно, Ферейра, Силва, Джеферсон, Вукчевич, Франсержо, Карлос, Естайо, Паулиньо, Хасан

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

daniel9502
02.11.2017 17:46

Успех на момчетата довечера, Брага е сериозен отбор и ще напънат здраво след тая загуба в Португалия. Това според мен ще е най-трудният мач на нашите досега.