Херо за мача с Брага: Ще бъде тежко и трудно

16:48
Херо за мача с Брага: Ще бъде тежко и трудно

"Брага показа своите качества, за мен един изключително силен отбор. Мачът ще бъде тежък и труден. Не се заблуждаваме, че домакинският мач ще бъде нещо по-леко", заяви наставникът на Лудогорец Димитър Димитров преди утрешния двубой с Брага от груповата фаза на Лига Европа.

Преди две седмици шампионите на България победиха съперника си в Португалия, а утре ще имат възможността да се затвърдят на първото място в своята група.

"Брага показа своите качества, за мен един изключително силен отбор. В последните шест мача в Португалия имат пет победи и един равен с Бенфика. Те играят с един и същи стил, чист и изграден. Трудно ми е да кажа колко ще е различен мача от първия, но ние ще се опитаме да ги изненадаме по някакъв начин тактически. Доколко ще успеем, ще разберем след мача. Мачът ще бъде тежък и труден. Не се заблуждаваме, че домакинският мач ще бъде нещо по-леко. Сега имаме шанса и възможността да използваме Мисиджан, който не игра в първия мач", каза Димитров на днешната си пресконференция.

Капитанът на орлите Светослав Дяков също сподели, че очаква труден мач.

"Знаем какво да очакваме, знаем срещу какъв противник се изправяме, но не се притесняваме. Нашата цел е да опитаме да спечелим мача. Ще е изключително трудно, тъй като съперникът е много стойностен отбор. Не се притесняваме да сме в ролята на фаворити и да търсим първото място в групата. Групата е равностойна, малките детайли ще решат мачовете. Няма фаворит в утрешния мач, който е по-концентриран, който има повече желание и направи малко по-малко грешки, той ще излезе от групата", коментира Дяков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация