Херо: Обидно е да се пропуска толкова

22:48
Херо: Обидно е да се пропуска толкова

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров обяви, че се е стигнало до драмата с дузпите срещу Берое заради многото пропуски на неговия тим. Разградчани, които бяха с повечето резерви, отстраниха заралии с 5:4 след изпълнение на дузпи в 1/8-финален двубой за купата на България, като преди това, в продълженията, удариха и две греди.

"Беше много емоционален и даже инфарктен за треньорите мач. Но интересен за феновете. Много положения за нас. Даже спрях да ги броя, две греди… Страхотен невървеж. Толкова положения е обидно да се пропускат. Не знам дали е липса на концентрация, или на неумение."

"С тази формация излизаме за първи път. Затова ни трябваше време за стиковка. След като получихме гола от ъглов удар, не си спомням даже да е имало положение, после влязоха момчетата в мача и наложихме тотално преимущество. Видяхте, че пуснахме един 19-годишен наш футболист, който се справи на добро ниво."

"Сега ни предстои изключително важна седмица срещу директни противници, но ще се опитаме да излезем с чест", коментира Херо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация