Славия елиминира Локо Пловдив след продължения

20:17
Славия елиминира Локо Пловдив след продължения

Локомотив Пловдив отпадна от турнира за Купата на България. "Черно-белите" отстъпиха като гост на Славия с 2:1 след продължения. Срещата се игра на националния стадион "Васил Левски".

Двубоят започна равностойно, като в началните минути битката бе главно в центъра на терена. В 11-та минута Стефан Велков от Славия стреля над вратата на Диау. В 35-та минута "белите" излязоха напред в резултата. Точен за столичани бе Чигози Мба с изстрел от границата на малкото наказателно поле.

Втората част започна с натиск на Локомотив, който даде резултат в 57-та минута. Веселин Марчев напред от дясно, нахлу в наказателното поле и с премерен удар изравни за 1:1. В 77-та минута Дино Мартинович стреля точно, но Стергиакис изби в корнер. Една минута по-късно удар с глава на Пламен Николов мина на сантиметри от целта след центриране на Пламен Крумов. След редовните 90 минути резултатът се запази 1:1 и двата тима преминаха към продълженията.

В края на първото продължение Дино Мартинович имаше шанс да изведе "черно-белите" напред след като се откъсна сам срещу стража на Славия, но стреля над вратата на "белите". В 117-та минута Галин Иванов вкара за Славия за 2:1. Емил Мартинов от тима на столичани нанесе удар, който бе отразен от Диау, но при добавката Иванов реализира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация