Гледайте на живо приятелската среща България U19 – Босна и Херцеговина U19

11:00
Гледайте на живо приятелската среща България U19 – Босна и Херцеговина U19

Гледайте на живо в YouTube канала на БФС – BFU TV втората приятелска среща между юношеските национални отбори до 19 г. на България и Босна и Херцеговина. Двубоят ще се проведе в четвъртък, 14 септември от 10:30 часа на Националната футболна база в Бояна.

Гледай на живо тук:https://www.youtube.com/watch?v=8SWqWZ8adao

Два дни по-рано двата отбора завършиха 4:4, като головете за България реализираха Калоян Кръстев, Тони Иванов, Радослав Живков и Валентин Антов. Повече пододробности за двубоя може да прочетете тук: http://www.bfunion.bg/news/8301

Приятелските мачове са част от подготовката на отбора за Първия квалификационен кръг за Евро 2018. България е в група 8 заедно с отборите на Англия, Исландия и Фарьорските острови.

Страната ни ще бъде домакин на мачовете, които ще се състоят от 8-ми до 14-ти ноември 2017 година.

Европейското първенство за юноши до 19 годишна възраст през 2018 година ще се проведе във Финландия.   

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще отсъства от терените близо 6 седмици, съобщават британските медии. Рекордната покупка на „червените дяволи“ получи травма в бедрото по време на домакинския двубой с Базел в Шампионската лига и бе заменен принудително още в 17-ата минута. След направените прегледи вчера е станало ясно, че френският национал със сигурност няма да може да играе в следващия месец, като възстановяването му може да продължи до шест седмици.

Така Погба със сигурност ще пропусне двубоите с Евертън, Саутхямптън и Кристъл Палас във Висшата лига, както и сблъсъците с Бъртън Албиън (Купата на Лигата) и ЦСКА Москва (Шампионската лига).

Най-вероятно звездата на „червените дяволи“ няма да вземе участие и в световната квалификация с България, която ще се играе на 7 октомври на Националния стадион „Васил Левски“.

Междувременно юношите на ЦСКА до 18 години приемат ДИТ на базата в Панчарево в мач от първия кръг от турнира за Купата на БФС. Срещата е от 17:00 часа и ще бъде излъчена пряко по ЦСКА ТВ. 

Отборът, който спечели Купата на БФС, ще участва в Младежката шампионска лига през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация