Кристъл Палас уволни Франк де Бур

15:11
Кристъл Палас уволни Франк де Бур

Шефовете на Кристъл Палас уволниха мениджъра на тима Франк де Бур след само 4 мача начело на орлите от Лондон. Отборът тръгна кошмарно в английската Висша лига през тази кампания, записвайки 4 поражения, а още по-фрапантното е, че Палас не съумя да отбележи нито един гол в тези мачове. Босовете на клуба не са издържали и гилотината над холандския наставник вече е паднала, съобщават медиите на Острова.

Бившият селекционер на Англия Рой Ходжсън е големият фаворит за горещия стол на "Селхърст парк", а някои специалисти в Англия твърдят, че 70-годишният наставник вече е подписал двугодишен контракт с орлите. Председателят на Борда на директорите Стийв Париш подкрепи Де Бур за работата му въпреки поредната загуба с 0:1 от Бърнли. Той заяви, че стартът е лош, но тимът трябва да се обедини и да изплува нагоре. Явно обаче притиснат от другите директори, Париш е решил да смени холандеца, чийто период начело на Палас може да се окачестви най-малко като "провал".

Самият Де Бур вчера обясни, че няма да издържи още дълго на "Селхърст парк", ако продължава с подобни резултати. Той все пак се надяваше да получи шанс от ръководството, но такъв рядко се среща от безмилостните английски ръководители.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация