Ливърпул без Коутиньо в дербито с Ман Сити

19:37
Ливърпул без Коутиньо в дербито с Ман Сити

Плейемейкърът на Ливърпул Коутиньо няма да играе в дербито с Манчестър Сити утре, разкри мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп. Двата тима се изправят един срещу друг на "Етихад" от 14:30 часа българско време, но гостите ще бъдат без една от звездите си, тъй като бразилецът се върна едва вчера от Южна Америка.

Коутиньо все още не е играл за Ливърпул през този сезон, но записа два мача като резерва за Бразилия в квалификациите с Еквадор и Колумбия. Въпреки това, Клоп смята, че халфът все още не е напълно готов за игра. На днешната си пресконференция германският специалист коментира, че няма проблем с Коутиньо след трансферната сага около него това лято.

"Това не бе най-лекият период, но така е в трансферния прозорец. Мисля, че ние се справихме със ситуацията много добре. Не всичко, което излезе в пресата, бе вярно. Не се случи нищо, което да е непростимо. Нямаше момент, в който да си кажа: "Това е прекалено". Вчера той дойде, прие напълно ситуацията и няма какво повече да се каже по въпроса", коментира Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация