Локо Пловдив привлече бивш нападател на Левски

13:37
Локо Пловдив привлече бивш нападател на Левски

Старши треньорът на Локо Пловдив Воин Войнов се похвали, че клубът е договорил и нападателя Амаду Сукуна от Левски. Черно-белите искаха за заместник на напусналия Мартин Камбуров и Милчо Ангелов от ЦСКА, но това няма да се случи. "Сукуна ще започне с нас в началото на седмицата. Французинът трябва да разтрогне с Левски. Все пак в сряда беше празник, може нещо да се е забавило. Така или иначе той ще играе при нас. С това селекцията ни не е приключила. И Левски, и ЦСКА, че и Барса още търсят играчи. Ние - също. Трябва ни един нападател още. Говорим с български мениджър, който трябва да ни доведе чужденец", заяви Войнов на пресконференция вчера. Още един от ненужните в Левски - Бабатунде Аденижи, засега няма да идва на "Лаута".

Треньорът каза, че е доволен от канадеца Алесандро Хожабърпур, но картотекирането му ще се забави. "Алекс е под 18 години и документите там са повечко", допълни наставникът. За гостуването на Пирин Бл проблемен е Парвиз Умарбаев. "Знаете, че той игра с националния тим на Узбекистан срещу Непал. Прибра се доста уморен. Но има време, ще е на линия за Благоевград. С контузии са Марк Бедиме и Паоло Серджо", каза още Войнов.

"Все още чакаме да научим къде ще играем с Марица за купата. Предложихме им при нас, те ще решават. Гледах кършиякалии в контролата с ЦСКА. Добър отбор са, ако ги подценим, си отиваме", завърши треньорът на Локо Пд. По време на вчерашната сутрешна тренировка на "Лаута" присъства почетният президент на Локо Пд Христо Бонев, който показа завидни умения с топката в крака.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация