Войнов: Настроението в отбора е добро (видео)

15:31
Войнов: Настроението в отбора е добро (видео)

Две пресконфереции се състояха днес на Лаута. Първата бе на старши-треньора Войн Войнов, а втората на изпълниятелния директор на Локомотив г-н Кузман Маринков.

Кузман Маринков: „На работно-опознавателната среща преди седмица изложих моите виждания за начина на управление на клуба. Има правилник вече, за да се знае какви са правилата и задълженията на всеки един тук. Аз заявих, че имам желание да управлявам този отбор по законите на тази държава, по наредбите на УЕФА, на ФИФА и смятам, че е необходимо дори да вкараме и етичен кодекс. Целта е да се постигне една устойчивост, за да се знае всеки какви права и задължения има.

Имах среща и с треньорите и директора на школата. Чух техните желания, обсъдихме евентуална квалификация в европейски клубове и ще взаимстваме добри практики от други големи клубове в Европа. В престоя ми в Локомотив (Пловдив) ще действам съзнателно, за да можем да станем клуб с европейски методи. Локомотив е марка не само в България, така че ние трябва да се грижим за имиджа на отбора. В момента водим преговори  с големи европейски компании, които да влязат като спонсори в Локомотив. "

Войн Войнов: Настроението в отбора е добро след постигната победа над Дунав в последния мач. Готвихме се добре през последните седмици. Знаем, че отборът на Пирин разчита много на своята публика. Миналия мач се представиха много добре. Надявам се, че ще се представим по най-достойния начин и ще спечелим една или три точки. Не делим отборите на по-слаби и по-силни. Всички мачове са изключително важни и трудни. Сами видяхте, че мачът с Дунав беше доста труден, въпреки победата.

Пълен запис на двете пресконфереции можете да видите в следващите видеа: 

Междувременно днес старши-тренорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов има повод за празник. Той чества своя 65-ти рожден ден! Пожелаваме на г-н Войн Войнов още много здраве, щастие и успехи начело на "черно-белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация