Шведите излизат силно мотивирани срещу нас

15:10
Шведите излизат силно мотивирани срещу нас

"Вярвам, че българският отбор ще е много добре организиран. Те ще бъдат по-активни в началната фаза на мача." Това заяви асистентът на селекционера на Швеция Петер Ветергрен на официална пресконференция преди световната квалификация с България. Двата отбора се изправят един срещу друг утре вечер от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

"Ние винаги се подготвяме по един и същ начин за мачовете си и няма значение кой е ни е съперник. Наясно сме, че сме в много добра серия срещу България, но това няма по никакъв начин да се отрази на мотивацията и желанието ни. Даваме всичко от себе си, за да се подготвим по възможно най-добрия начин", добави Ветергрен.

"Вярвам, че българският отбор ще е много добре организиран. Те ще бъдат по-активни в началната фаза на мача. Ние ще се опитаме да направим всичко по силите си, за да не допуснем да бъдем изненадани от българските футболисти. Няма как да кажем, че успехът ни зависи само от нас, защото все пак имаме и съперник. Не сме се фокусирали върху това, че Златан Ибрахимович го няма, а върху това, с което разполагаме в момента", заяви за финал асистентът на шведите.

"Познавам някои от българските футболисти. Най-вече Ивелин Попов и тези, които са играли в Русия. Попов е футболист, който може да ни създаде проблеми и трябва да внимаваме с него. Той е бърз, техничен и може да измисля различни неща. Очаквам труден мач, но се надявам на добър резултат", добави капитанът на скандинавците Андреас Гранквист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация