Сектор Г: Да подкрепим червените национали и срещу Швеция

13:59
Сектор Г: Да подкрепим червените национали и срещу Швеция

Феновете на ЦСКА са родолюбци и са го доказвали не един път. Фен клуб "Сектор Г" организира групово посещение на световната квалификация с Швеция на 31 август в София.

Двубоят е от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

В селекцията на България има шест национали от ЦСКА - Георги Китанов, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Кристиян Малинов, Станислав Манолев и Кирил Десподов.

Двубоят е от голямо значение за Лъвовете, които преследват своята цел - класиране на Мондиала в Русия догодина.

Момчетата, които сега ще защитават честта на България, имат нужда от подкрепа, както и в мачовете с фланелката на армейците. "Сектор Г" винаги е бил зад ЦСКА и България, като и този път няма да е различно.

"Събираме се точно в 20:00 ч. на "Армията", като малко след това ще потеглим към Националния стадион заедно като един - обединената червена общност!", написаха от Фен клуб "Сектор Г" в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

Междувременно още трима състезатели на ЦСКА ще защитават националната фланелка. 

Юношите от набор 2001 Йоан Бауренски, Андрей Йорданов и Дейвид Симеонов получиха повиквателна от селекционера на България U17 Викторио Павлов за две приятелски срещи с германски отбори в края на седмицата. Лъвчетата заминават за Германия в петък (1 септември).

След като стана ясно, че тримата основни футболисти от състава на армейците няма да са на разположение на треньора на ЦСКА Добромир Митов за срещата от IV кръг на Елитната група срещу Левски-Раковски, която трябваше да се играе в неделя (3 септември), клубът се възползва от правото си и отмени двубоя.

Утре (30 август) ЦСКА U17 приема Левски на базата в Панчарево в първото вечно дерби за сезона. Срещата ще започне в 17:30 часа и ще бъде излъчена на живо по ЦСКА ТВ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация