ЦСКА развинти Берое с 3:0 в Стара Загора (видео)

20:40
ЦСКА развинти Берое с 3:0 в Стара Загора (видео)

Отборът на ЦСКА София надделя с категоричното 3:0 при гостуването си на Берое в дербито от 7-ия кръг в Първа лига. Освен че записаха петата си поредна победа, армейците нанесоха и първо поражение на старозагорския тим.

Първото попадение за червените падна в 27-ата минута, при която японският полузащитник на домакините Кохей Като си отбеляза нелеп автогол при опит да избие топката след остро центриране на Густаво Кулма.

След почивката голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга се разписа за 2:0 в 56-ата минута, реализирайки седмия си гол в Първа лига от началото на сезона. Малко по-късно бразилецът асистира на Николай Бодуров, който в 67-ата минута с мощен шут оформи крайното 3:0 в полза на гостите.

С днешната победа тимът на Стамен Белчев оглави класирането в шампионата с актив от 16 точки, докато Берое е шести с 10.

Състави:

Берое - Перниш, Виданов, Желев, Като, Райнов, Камбуров, Цонев, Динков, Леони, Карачанаков, Еуженио

ЦСКА София - Черниаускас, Дюлгеров, Недялков, Чорбаджийски, Бодуров, Пинто, Малинов, Родригес, Манолев, Кулма, Каранга

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

levski_gundi@abv.bg
26.08.2017 19:28

Да ви кажа ли честно какво мисля?Ами един бивш левскар бърка работата в Българския футбол.Докато Боби е там така ще е.Дай боже скоро да се махне.Ама нада ли?Домусчиев му носи уискито и пурите.Венци Стефанов му определя нарядите а гриша ганчев определя на кого да се дава картон и на кого не.

gordon_shumway
26.08.2017 20:48

Гриша Ганчев определя ?!?
Ти малоумен ли си?
Не виждаш ли, че в първите 5 мача на ЦСКА отбора беше рязан като за световно....особено срещу Нямахорец, Доко и най-вече срещу карначетата беше тотална касапница...