Ники Михайлов потвърди за евентуален трансфер в Левски: Говорих със Спас Русев

08:49
Ники Михайлов потвърди за евентуален трансфер в Левски: Говорих със Спас Русев

Вратарят Николай Михайлов призна, че може да се завърне в родния си клуб Левски. Той е получил предложение лично от собственика на клуба Спас Русев да се завърне на "Герена". В момента 29-годишният страж е свободен агент.

"Да, говорил съм с господин Спас Русев, който ми се обади веднъж. Това, което сме коментирали, остава между нас. Отново започнах да чета по мой адрес страхотни спекулации и фантасмагории, че съм щял да взимам невероятни пари, ако се върна на "Герена". Въобще не сме говорили на тази тема. На този етап не искам да коментирам, докато няма нищо официално. Той знае моето виждане, нека да видим в следващите дни как ще се развият нещата", заяви Михайлов.

Той напусна сините през лятото на 2007 година, когато бе продаден на Ливърпул за 300 000 евро. Очаква се до края на седмицата да бъде ясно дали Ники пак ще играе за Левски. За последно вратарят бе част от турския втородивизионен Мерсин. Тимът му обаче изпадна в третия ешелон. Михайлов не бе извикан от националния селекционер Петър Хубчев за световните квалификации с Швеция и Франция. Той бе на вратата в предишните два мача на трикольорите - 2:0 срещу Холандия и 1:2 от Беларус. 

"Напълно нормално е да не получа повиквателна, след като нямам отбор, а също така не съм водил нормална подготовка. Говорил съм с Петър Хубчев и всичко е точно и ясно. Пожелавам успех на момчетата, като вярвам, че ще се представят достойно. Дано повторим играта и победата от мача с Холандия", заяви бившият вратар на Твенте и Верона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mortengamst
24.08.2017 17:44

За какво им е на Левски тоя плешив тъпунгер???