Обявиха наказанието на Роналдо за побутването на съдията (видео)

17:08
Обявиха наказанието на Роналдо за побутването на съдията (видео)

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще изтърпи наказание от 5 мача заради действията си по време на мача за Суперкупата на Испания срещу Барселона. 

Срещата на "Ноу Камп" завърши с победа на Кралския клуб с 3:1, а в заключителните минути португалецът получи втори жълт картон и в яда си блъсна главния рефер в гърба.

С оглед на провиненията му Дисциплинарната комисия на Кралската футболна федерация на Испания (RFEF) взе решение да накаже Роналдо с един двубой за втория жълт картон и още четири за това, че избута съдията. Така той ще пропусне реванша с Барса на "Сантяго Бернабеу", както и първите четири двубоя на своя тим в Примера дивисион.

Иначе Кристиано получи първия си жълт картон в 80-ата минута, след като съблече фланелката си след отбелязан гол. Две минути по-късно той падна в наказателното поле на Барса, а съдията му показа още един жълт за симулация. Под въздействие на емоциите португалецът грубо блъсна арбитъра в гърба, преди да напусне терена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juan33
15.08.2017 10:09

На скорост, имаше побутване, нормално да изгуби равновесие, дузпа по-скоро не, но и втори жълт не трябваше да има.

BarcaLeo
15.08.2017 09:37

те реал без него да впъти по добри и организирани, тоя лакумия за гол

Messiah
15.08.2017 18:36

Пич, през шишарките ми е колко златни топки ще бил имал. Ако ще и петдесет златни топки да има - тва е най-гнусният гей в съвременния футбол и даже и на вас - онези шушляци, дето му лижете златните топки ви е писнал до гуша, ама не си признавате! Ясно???

Evgeni.Danailov.Stan
15.08.2017 11:01

Пич, осъзнаваш ли, че говориш за човека, който след 2 години ще има най-много златни топки за всички времена и може би най-добрия футболист за всички времена.

Май забрави дузпата на Суарес - ПЪЛЕН СМЯХ!