В Каталуния вече сравняват Неймар с Луиш Фиго

07:39
В Каталуния вече сравняват Неймар с Луиш Фиго

Неймар се прибира в Барселона след посещението си в Шанхай. Той е чакан за тренировка в сряда, на която може и да не се появи, ако бъде финализиран трансферът му в Пари Сен Жермен.


Първоначално се смяташе, че 25-годишният ас ще премине медицински прегледи в Катар, където ще се срещне с президента на ПСЖ, но това няма да се случи.


От Барселона се опитваха да задържат играча, но загубиха мотивация, а и феновете на тима се обърнаха срещу него. На Неймар вече се гледа като на предател и е сравняван с Луиш Фиго, който навремето смени "Камп Ноу" със "Сантяго Бернабеу" и оттогава е недолюбван в каталунскията столица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
01.08.2017 16:21

Ако Неймар изостави сега Барселона ще се погуби.Същата съдба сполетя Рони само,че с разликата,че едва на 26 той вече беше спечелил всичко във футбола и можеше да си го позволи.Изчакай 2,3 години Меси ще изгуби малко от скоростта и техниката си ще е малко по-улегнал ти тогава тъкмо ще си в пика на силите си.Ще има време за ЗТ за още трофей от ШЛ да станеш лидера на Барса,а ако спечелиш световното догодина вече ще е друг въпрос и тогава ще можеш като Роналдиньо рано рано едва на 30 да си гледаш само пачките.Честно казано за Наймар е сега или никога,по-добре да си остане в Барса и да бъде запомнен като легенда,не само като настоящето и бъдещето.

MaLkO_LuD94
01.08.2017 11:10

Нищо общо между Фиго и Неймар :) И не виждам нищо лошо в решението на Неймар да мине в ПСЖ след като в Барса няма как да се развие повече докато Меси е там :) А се вижда че вече е по-постоянен от Меси в изявите си и в повечето мачове именно той измъква отбора :) За съжаление в Барса колкото и добър да е никога няма да е номер 1 докато Меси е там а поне за мен от миналата година Неймар е най-добрият играч въпреки че е далеч от головете на Меси