Неймар подписва с ПСЖ за 5 години

13:52
Неймар подписва с ПСЖ за 5 години

Нападателят на Барселона Неймар съгласува условията за личния си контракт с Пари Сен Жермен и остава единствено французите да активират откупуващата клауза в договора на бразилеца за 222 млн. евро, съобщи Goal.com.

25-годишният южноамериканец ще подпише петгодишен договор и ще получава годишна заплата в размер на 30 млн. евро плюс бонуси, което ще го направи най-високоплатения футболист на тима. 15% от възнаграждението на Неймар ще отива при баща му, чиято роля за трансфера му от Сантос в Барса продължава да предизвиква юридически въпроси за всички въвлечени. Неймар ще получава и процент от оборота на няколко хотела, принадлежащи на собствениците на ПСЖ. Освен това френският клуб е готов да предостави на Неймар частен самолет за посещенията му в Бразилия. Според други медии във Франция и Испания, договорът на суперзвездата в Пари Сен Жермен ще стане факт до 26 юли (сряда). Мадридският спортен ежедневник AS съобщи днес, че в петък президентът на каталунците Хосеп Мария Бартомеу е разговарял на четири очи с бразилеца след тренировката на отбора.

Срещата е продължила около час и половина и какво са си казали двамата не е известно, но ръководителят на Барселона е излязъл от стаята толкова разгневен, че дори не е поздравил хората, с които се е срещнал. Източник на вестника твърди, че Неймар е уведомил Бартомеу за намерението му да премине в ПСЖ, а босът на Барса след дълги опити да го разубеди е отговорил, че му трябва още време, за да осмисли сложната ситуация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DJ_Nixx
22.07.2017 17:07

И аз се надявам да се разкара.Напоследък започна много да прекалява с индивидуалностите,което изнервя.В Барселона колектива е над всичко и няма място за такива като него....

KMFDM
22.07.2017 16:08

Това представляват мангалите в катуна.Алчени за пари,но не и за футбола.Циганчето само за това мисли и за това ще си остане посредствен играч и винаги в сянката на големите Роналдо и Меси.