Веселин Минев: Етър ще търси високо ниво

16:55
Веселин Минев: Етър ще търси високо ниво

Защитникът Веселин Минев е един от най-опитните футболисти на Етър. Бившият капитан на Левски се присъедини към „виолетовите“ през лятото и се надява да помогне на тима. Минев говори за клубния сайт преди тръгването на отбора за първото гостуване на Витоша, което е в петък от 21 ч. на Националния стадион „В. Левски“.

„Очаквам да победим. Има настроение, въпреки загубата на старта. Отчели сме грешките, надявам се да не ги повтаряме за в бъдеще и да зарадваме нашите привърженици, а и нас самите, с победа“, заяви Веско Минев. 

„Гледахме Витоша срещу Черно море, добър отбор са, спазват си тактическата дисциплина, затварят пространствата. Няма да е лесно, но трябва да направим всичко възможно да вземем трите точки“, коментира опитният защитник. Минев е оптимист за представянето на етърци в Първа лига. 

„Тепърва започвам в Етър, надявам се, че ще заиграем все по-добре и ще вземаме максимума от всеки мач. Като гледам и останалите отбори и играчи, тепърва всеки ще навлиза във форма – само да сме живи и здрави, ще търсим най-високото ниво. Доста опитни сме в защита, има хъс и агресия, надявам се да вземем поне двама играчи да вдигнат нивото и да вървим напред“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация