Официално: Леонардо Бонучи е футболист на Милан

18:25
Официално: Леонардо Бонучи е футболист на Милан

Отборът на Милан обяви привличането на централния защитник на Ювентус Леонардо Бонучи. 

"Бонучи в Милан", написаха от клуба на официалния си сайт, до снимка на 6-кратния шампион на Италия в централата на "росонерите".

Все още няма подробности около трансфера, но се очаква Бонучи да подпише 5-годишен договор с миланския гранд и да стане най-скъпоплатения играч в Серия А. За сензационния трансфер се заговори вчера, като медиите в Италия съобщиха, че Милан ще заплати скромната по днешните стандарти сума от 40 милиона евро за Бонучи, който е считан за един от най-добрите защитници в света. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa4opz
15.07.2017 12:43

много лоша новина за всички фенове на старата госпожа ..бонучи наистина е страхотен играч има поглед върху играта ..включва се в атака играе добре с глава но се скара с алегри и нищо не става ...затова се е махнал ..макар че да иде в милан ...не е добре ...

CFC_H_A_Z_A_R_D
15.07.2017 14:37

Всъщност е добре от гледна точка на футбола.Крайно време е да имате малко сериозна конкуренция и да загубите някой друг важен играч.Иначе бях шокиран когато го видях с фланелката на Милан.Не знам защо най-близките на Бонучи в този отбор а именно Буфон,Киелини и Бардзали не са се намесили и да го накарат да се замисли.В Юве нищо не му липсваше докато сега в Милан сякаш започва от 0-та.

bacardy_breezer
15.07.2017 07:48

Причината за напускането на Бонучи е неразбирателството му с Алегри и с някои от момчетата в отбора. Жалко наистина, защото както много пъти съм казвал Бонучи в момента е най-добрият централен защитник в света, а и има уникален поглед над играта и дава невероятни голови пасове в дълбочина. И все пак не мисля, че е толкова фатално напускането му - разполагаме с Киелини, Бардзали, Бенатия и Ругани, а и Калдара другия сезон идва. Ругани и Калдара като им гледам потенциала от толкова млади се надявам, че ще надминат Бонучи и Киелини до няколко години.Форца Юве !

brickbat
15.07.2017 12:39

да но Киелини и Бардзали са много бавни.

danialves2
14.07.2017 19:44

Браво на Милан за страхотния трансфер. Бонучи е феноменален защитник намиращ се в пика на силите си и ще ми е много интересно да наблюдавам развитието на росонерите.

scouser_pool
14.07.2017 19:43

Много странен трансфер.След толкова години и трофеи в Юве не съм очаквал точно Бонучи да напусне така и то в Милан точно.А и Юве защо го продадоха?Нещо с треньора ли имат неразбирателство?