Липи призова Юве: Продайте Сандро, Спинацола е от същата класа

15:19
Липи призова Юве: Продайте Сандро, Спинацола е от същата класа

Агентът на Леонардо Спинацола – Давид Липи, призова италианският хегемон Ювентус да продаде Алекс Сандро и на негово място да си върне крайния бранител, който през миналия сезон игра под наем в Аталанта. Челси и ПСЖ проявяват сериозен интерес към 26-годишния бразилски национал на "бианконерите" и се предполага, че той иска да продължи кариерата си на "Стамфорд Бридж".


"Ще е великолепно, ако Ювентус продаде Сандро. Купиха го за 28 милиона евро и сега могат да му вземат 70 млн. евро. Това ще е страхотна сделка. В допълнение имат негов равностоен заместник – Спинацола, който по стечение на обстоятелствата е мой клиент", заяви Давид Липи.


24-годишният Спинацола е собственост на Юве от 2010 г., но няма официален мач за шампионите. Той е бил преотстъпван още на Емполи, Сиена, Виченца, Перуджа и др., а това е вторият му престой под наем в Аталанта. През изминалия сезон тимът от Бергамо беше сензацията в Серия "А", класира се за Лига Европа, а Спинацола изигра 30 мача. През тази година той дебютира и за националния отбор на Италия.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация