"Тутоспорт": Барса дава 70 милиона евро за Бонучи

09:26
"Тутоспорт": Барса дава 70 милиона евро за Бонучи

Защитникът на Ювентус - Леонардо Бонучи, е все по-близо до трансфер в Барселона, информира "Тутоспорт".


Бонучи, който е част от Юве от 2010 година, ще струва на каталунците около 70 милиона евро, ако се стигне до преговори, пише още изданието. В последните месеци интерес към играча проявиха още английските Челси и Манчестър Юнайтед.

 

От Ювентус обявиха, че не планират раздяла с централния си защитник, но са готови да седнат на масата за преговори, ако самият футболист пожелае да напусне.


В момента Бонучи е на ваканция със съпругата си Мартина на остров Капри. Там той бързо беше разпознат и провокиран от фенове на Наполи, но запази самообладание и не им отвърна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Georgi.Nikolaev.Mite
02.07.2017 10:55

30 годишен .. 70 милиона? Колкото и да е добър е ужас да се плащат такива суми за този тип футболисти

Georgi.Ilinov
02.07.2017 10:04

Много бих се радвал ако вземем наи накрая качествен защитник като бонучи в барса,но за съжаление съм реалист и знам,че юве няма да се разделят със един от най добрите защитници в днешно време пък било то и за 70 млн.Много новини,много спекулации относно входящите трансфери в барса.Щеше да взимаме коутинйо,верати,белерин,саул нигес,аспиликуета,паулинхо.Дано накрая не останем само със новините и спекулациите.До момента сме привлекли марлон от втория отбор на барса,лима който ще играе от 2018година и също така си върнахме деулофео.зДано от ръководството направят нужните трансфери защото имаме нужда от освежаване както във халфовата линия така и във защита.