Митов: Излизаме само с мисълта за победа

19:35
Митов: Излизаме само с мисълта за победа

Очакванията ми са да победим с един резултат, с който да си осигурим за втория мач едно предимство и да отстраним отбора на Сутиеска. Респект и уважение към съперника, но до терена", заяви наставникът на Левски Николай Митов преди двубоя със Сутиеска от първия квалификационен кръг на Лига Европа утре вечер.

"Сините" посрещат черногорския си съперник на стадион "Георги Аспарухов" от 20:00 часа, а реваншът е след седмица. "Ще разчитам на всички футболисти. Очакванията ми са да победим с един резултат, с който да си осигурим за втория мач едно предимство и да отстраним отбора на Сутиеска. Доколкото е възможно сме ги разузнали, защото и те имат нови хора, както и напуснали. От миналата година сме ги разузнали, имам представа кои футболисти са взели сега, запознали сме се. За мен е важно нашият отбор как ще играе. Наясно съм със състава, утре ще видите с каква схема ще излезем. За този противник съм наясно каква трябва да е схемата", каза Митов на днешния брифинг.

"Тренирали сме и двата случая - по-затворено да играят, или да излязат по-напред. Важното е ние как ще играем. Те трябва да се съобразяват с нашата игра. Имаме нужното самочувствие, играчите са подготвени и излизаме само с мисълта да преодолеем този съперник. Респект и уважение към него, но до терена", допълни той.

"Мен ме интересува какво е сегашното състояние на отбора. Нас ни напуснаха доста футболисти, доста нови дойдоха. Важното е сега този отбор да се изгражда и с всеки мач да показва лице. Сравнения не искам да правя", каза още Митов. Треньорът на Левски разкри, че новите попълнения Антонио Вутов и Серджиу Буш са готови за игра.

Един от най-опитните състезателите на "сините" Роман Прохазка заяви, че той и съотборниците му са добре подготвени за утрешния мач. "Ние сме запознати със съперника, но важното е ние как ще играем, подготовката беше кратка, но мисля, че сме доста добре подготвени. Всички с нетърпение чакаме мача и ще се надяваме, че ще победим утре. Имаме голяма нужда от феновете, аз много пъти казах, че ако сме заедно, сме по-силни, така че се надявам да дойдат много", сподели словакът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация