Моу: Това е най-важният мач в историята ни

19:46
Моу: Това е най-важният мач в историята ни

"Не мисля, че Селта са по-мотивирани от нас. Ако за тях това е най-важният мач в историята им, то същото се отнася и за нас", обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо преди реванша от полуфиналите на Лига Европа тази вечер.

"Червените дяволи" имат преднина от 1:0 след първия мач във Виго, а тази вечер посрещат съперника си на "Олд Трафорд". 

"Няма значение колко важни мачове сме имали в историята си - важен е следващият мач, така че не мисля, че Селта мечтае по-силно от нас. Единственият мач, по важен от реванша в полуфиналите, е самият финал, така че трябва да работим здраво", коментира Моуриньо. 

Португалският специалист даде почивка на част от титулярите си в двубоя с Арсенал през уикенда, за да ги запази свежи за тазвечершния мач. 

"Европейски финал би било нещо голямо за този клуб, особено като се има предвид, че това е единственият трофей, който никога не сме печелили", допълни Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikshan11
12.05.2017 00:21

Пълен смешник е Моуриньо,не е истина колко се промени в последно време,няма нищо общо и нищо останало от Специалния,преди 2,3 години разправяше как е не престижно в това да участваш в ЛЕ,а сега било най-важният мач в историята на Юнайтед все едно са отбор от ранга на Хъл Сити.

lilikoli
12.05.2017 03:49

И аз не харесвам особено ЛЕ, но нали трябва да се вдигне самочувствието на отбора. За Юнайтед е важно това в момента като имаш в предвид, че отбора не е онова което беше до 2013 година. На Моу му е пределно ясно, че трябва да вдигне духа на отбора защото в момента няма грам живец в тея момчета и толкова измъчено играят, че чак не мога да повярвам, че това е образът на МЮ в момента. Даже ШЛ не ме интересува толкова - интересува ме пак да заиграем с хъс и желание за победа