Роналдо: Напускам Реал, няма връщане назад

12:37
Роналдо: Напускам Реал, няма връщане назад

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е казал на съотборниците си от португалския национален отбор, че напуска Кралския клуб, съобщава Marca.

„Напускам Реал Мадрид, няма връщане назад”, е заявил португалецът, цитиран от испанските Marca и AS. A Bola вчера оповести новината за категоричното желание на Роналдо да си тръгне от Реал, което взриви футболния свят.

Решението на четирикратния носител на "Златната топка" е свързано със събития около него, а именно обвинението от испанската прокуратура за умишлено укриване на данъци.

Припомняме, че Роналдо бе обвинен от испанската прокуратура в незаконно и умишлено укриване на 14,7 милиона евро данъци от държавата. Контрактът на четирикратния носител на "Златната топка" с Реал Мадрид е до края на юни 2021 г. Той премина в Реал през 2009 г. от Манчестър Юнайтед и оттогава вкара 406 гола в 394 мача. С фланелката на "белия балет" спечели три пъти Шампионската лига, по два пъти вътрешното първенство и Купата на Испания, Суперкупата на УЕФА и световния клубен шампионат и веднъж - Суперкупата на Испания.

Кандидати за него са Пари Сен Жермен, Монако, Манчестър Юнайтед и китайски клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shits_happens
18.06.2017 18:52

Не, че не би могъл да се възползва от ситуацията и с това "оправдание" просто много по-лесно да си смени отбора.

Bitten
18.06.2017 11:48

Заглавието ви е супер подвеждащо. От него излиза че е официално изказване, а човек като прочете статията и му става ясно че са пак измислици и спекулации. Роналдо казал на лице Х, лицето Х казало на лице У, а лице У написал кодирано съобщение, което журналягите интерпретирали, че роналдо ще напуска реал. Само хабите мастило....

putopalo
18.06.2017 12:22

Ти пък си хабиш времето като се вживяваш толкова.И да напусне реал,какво от това?Ще отиде в друг отбор,в Реал ще дойде друга звезда и те тека.Оти се пените толкова феновете на модерния футбол,нали парите са над всичко.Пресмятайте Реал колко ще са напред като продаде роналдо.Там сте най-добри.

Salient
17.06.2017 13:28

Поредният цирк, който се разиграва.. Гледали сме го. Сега ще го свържат с Юнайтед, ПСЖ, нейде из Китай и накрая от Реал ще платят прословутите данъци и всичко ще е обратно по старо му.

SuperSizee
18.06.2017 14:38

И да го осъдят присъдата ще бъде условна, а разходите по делото ще се поемат от работодателя или някой спонсор и медиите веднага ще забравят за случая, тъй като всички печелят много от такива личности, ако правят това което правят най-добре (футбол, баскетбол, ръби и прочие).

MU121
18.06.2017 10:49

Въпроса не е дали ще се платят парите, дори и да се платят пак ще го съдят, ако имат доказателства.